Turistička zajednica Općine Dobrinj
Kontakt / Kako do nas?
Obavijesti za iznajmljivače i agencije
Iz rada TZO Dobrinj
Zaštita osobnih podataka

TZO Dobrinj - Turistička zajednica Općine Dobrinj
Izaberite jezik:
Hrvatski English Deutsch Italiano
Hrvatski English Deutsch Italiano
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ronjenje

Ako ste poklonici ronjenja, ili se ronjenjem namjeravate baviti –rekreativno, ili aktivno, prije negoli zaronite u morske dubine, zakoračite u Ronilački centar „Neptun“ ili "„Modrulj“ u Šilu.


Ako ste poklonici ronjenja, ili se ronjenjem namjeravate baviti – rekreativno, ili aktivno, prije negoli zaronite u morske dubine, zakoračite u Ronilački centar „Neptun“ ili „Modrulj “u Šilu.

Ronilački centar „Neptun“ u potpunosti opremljen za organizaciju ronilačkih tečajeva, te za izvođenje obuke svih vrsta tehničkih ronjenja. Uz njihovu primarnu djelatnost, tu je i organizacija ronilačkih izleta do atraktivnih ronilačkih destinacija (olupina broda Peltastis, Plovanov stol, rt Kamenjak itd.). Ukoliko imate volju i želju za ronjenjem, a nemate ronilačku opremu, ne brinite, jer u ponudi imaju mogućnost iznajmljivanja ronilačke opreme. Ni za smještaj ne brinite, jer „Neptun“ nudi mogućnost smještaja u luksuznim apartmanima pored mora. Pružaju i uslugu služenja hrane, a la cart i pansionski, a u ponudi je dnevno svježa riba iz vlastitog ulova te jela sa ražanja: odojci i janjetina, jela ispod peke i domaća hrana

Ronilačke izlete do atraktivnih podmorskih lokacija organizirat će vam i Ronilački klub „Modrulj“ u Šilu. „Modrulj“ je smješten petnaest metara od mora a vama će uz ronilačke izlete i druge atrakcije po potrebi osigurati smještaj sa svim pogodnostima. Od brojnih posebnosti koje „Modrulj“ nudi, ističemo (i preporučamo!)  noćno ronjenje na olupini „Peltastis“.

Brojne ronilačke aktivnosti a dvije adrese – „Neptun“ i „Modrulj“ Šilo!

Foto galerijaWeb kamere Dobrinj, Šilo, Klimno, SolineVideo galerija Planovi mjesta Dobrinj, Šilo, Klimno, Čižići

Promo materijali...Katalog privatnog smještaja
TZO Dobrinj

Ukoliko tražite privatni smještaj u Šilu, uvali Soline (Klimno, Čižići, Soline) ili u unutrašnjosti, pogledajte naš katalog.


Katalog TZO Dobrinj
Sve informacije na jednom mjestu! Saznajte sve o Šilu, Dobrinju, uvali Soline, privatnom smještaju, kampovima, plažama, gastronomiji i svemu ostalom.


Katalog "Tajne Dobrinjskoga"
Pregled znamenitosti i zanimljivosti Dobrinjskoga. Sažet opis popraćen fotografijama i GPS koordinatama.


Katalog plaža
Pregled svih plaža i uvala u Općini Dobrinj