Turistička zajednica Općine Dobrinj
Kontakt / Kako do nas?
Obavijesti za iznajmljivače i agencije
Iz rada TZO Dobrinj
Zaštita osobnih podataka

TZO Dobrinj - Turistička zajednica Općine Dobrinj
Izaberite jezik:
Hrvatski English Deutsch Italiano
Hrvatski English Deutsch Italiano
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ljekovito blato

Od ranog proljeća do kasne jeseni plaža u naselju Meline nikad nije pusta. Razloga je više, no jedan je najvažniji – ljekovito blato. A o njegovoj ljekovitosti danas gotovo nitko više ne dvoji.

Vizualna atrakcija mazanja crnim blatom (ljekovitim muljem) zapravo ima dublji, ljekoviti značaj a u blagodati tog blata uvjerili se mnogi, kojima su reumatske bolesti nakon mazanja blatom ne samo olakšane, već i otklonjene. Osim primarno ljekovitog mulja, ova je plaža posebice atraktivna obiteljima s djecom. I Opet iz više razloga:temperatura mora ugodna je – gotovo iznadprosječna – niz mjeseci, pa nerijetko mnogi sezonu kupanja otvaraju upravo na ovoj plaži. Ova je plaža vrlo plitka – prohodate li njome i stotinju metara, more će vam još uvijek bit do (ili oko) koljena!

Plažu Meline vole i mladi; na plaži su dva odbojkaška terena, te malonogometno igralište. Postoji i mogućnost najma pedalina i ležaljki, te korištenje usluga masaže. Plaža Meline – zaista, za svakoga ponešto, a zdravlje za sve!
Foto galerijaWeb kamere Dobrinj, Šilo, Klimno, SolineVideo galerija Planovi mjesta Dobrinj, Šilo, Klimno, Čižići

Promo materijali...Katalog privatnog smještaja
TZO Dobrinj

Ukoliko tražite privatni smještaj u Šilu, uvali Soline (Klimno, Čižići, Soline) ili u unutrašnjosti, pogledajte naš katalog.


Katalog TZO Dobrinj
Sve informacije na jednom mjestu! Saznajte sve o Šilu, Dobrinju, uvali Soline, privatnom smještaju, kampovima, plažama, gastronomiji i svemu ostalom.


Katalog "Tajne Dobrinjskoga"
Pregled znamenitosti i zanimljivosti Dobrinjskoga. Sažet opis popraćen fotografijama i GPS koordinatama.


Katalog plaža
Pregled svih plaža i uvala u Općini Dobrinj