Turistička zajednica Općine Dobrinj
Kontakt / Kako do nas?
Obavijesti za iznajmljivače i agencije
Iz rada TZO Dobrinj
Zaštita osobnih podataka

TZO Dobrinj - Turistička zajednica Općine Dobrinj
Izaberite jezik:
Hrvatski English Deutsch Italiano
Hrvatski English Deutsch Italiano
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kampovi

Nepostojanje hotelskih kompleksa za dobrinjski se kraj nimalo nije pokazao kao nedostatak. Naprotiv – to je samo dalo pečat smjeru kojim je krenuo ovdašnji turizam. Iako otvoren inovacijama, turistička ponuda Dobrinjskoga svjesno i ciljano zadržava relikte i vrednote prošlosti i lokalne povijesti u raznim sferama, što se odrazilo i na ponudu smještaja.


Kamp „Slamni“ u Klimnu 
krase četiri zvjezdice, što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. Ime mu nije odabrano slučajno, nego ga je odredio njegov geografski položaj:  kamp „Slamni“ slijeva se jednim dijelom upravo u istoimenu uvalu, Uvalu Slamni, kojom odminira šljunčana plaža. Kamp „Slamni“ raspolaže sa 60 smještajnih jedinica, te je opremeljen tako da će zadovoljiti sve prohtjeve svih svojih korisnika. Od fitness studija, trgovine, staze za boćanje, do autohtonih specijaliteta i delicija, glazbenih večeri i sadržaja za najmlađe, sažetak je sadržaja kampa „Slamni“- kampa za obitelj, odmor i zdravlje.

U podjednakoj mjeri potrebe za rekreativnim ili pasivnijim odmorom ljubitelje kampiranja zadovoljit će Kamp „Tiha“ u Šilu. U kampu se možete odmarati u svojim ili iznajmljenim kamp kućicama, ili pak možete iznajmiti apartmane za četiri do osam osoba, te tako kombinirati apartmansko-kamperski smještaj. U sklopu kampa postoji i poseban dio namijenjen kamperima/namjernicima, koji će ovdje provesti kratko vrijeme. Šljunčana plaža, teniski tereni, borova šuma koja jamči rijeko potrebnu hladovinu ali i privatnost, samo su dio ponude jednog od najposjećenijih kampova na otoku Krku.

Kampovi u Klimnu i Šilu

Kamp “Slamni” ****
KlimnoČetiri zvjezdice krase Kamp "Slamni" u Klimnu, u kojem svoje mjesto pod suncem istovremeno može pronaći dvjesto ljubitelja camping turizma. U Kampu „Slamni“ na raspolaganju je dvanaest mobilhomova, isto tako trgovina, fitness, stolni tenis, dječje igralište, bistro pizzeria kao i animacija za djecu i odrasle.

Kamp “Slamni” ****
Klimno 8A, 51514 Dobrinj
Tel: +385 51 853-169
Fax: +385 51 853-178
E-mail: info@kampslamni.com.hr
www.kampslamni.com.hr
Kamp ”Tiha” ***
ŠiloU Kampu „Tiha“ u Šilu možete provesti odmor u svojim ili iznajmljenim kamp kućicama. U ovome kampu s tri zvjezdice ima dovoljno mjesta za čak devetsto ljudi, a tu su i popratni sadržaji: trgovina, teniski tereni i dječje igralište, kafić s osvježavajućim pićima i uređeno kupalište dio su ponude Kampa „Tiha“, jednog od najposjećenijih kampova na otoku Krku.

Kamp ”Tiha” ***
Konjska bb, 51515 Šilo
Tel: +385 51 852-120, 850-234
Fax: +385 51 850-259
E-mail: gpp-mikic@ri.t-com.hr
www.campsilo.comFoto galerijaWeb kamere Dobrinj, Šilo, Klimno, SolineVideo galerija Planovi mjesta Dobrinj, Šilo, Klimno, Čižići

Promo materijali...Katalog privatnog smještaja
TZO Dobrinj

Ukoliko tražite privatni smještaj u Šilu, uvali Soline (Klimno, Čižići, Soline) ili u unutrašnjosti, pogledajte naš katalog.


Katalog TZO Dobrinj
Sve informacije na jednom mjestu! Saznajte sve o Šilu, Dobrinju, uvali Soline, privatnom smještaju, kampovima, plažama, gastronomiji i svemu ostalom.


Katalog "Tajne Dobrinjskoga"
Pregled znamenitosti i zanimljivosti Dobrinjskoga. Sažet opis popraćen fotografijama i GPS koordinatama.


Katalog plaža
Pregled svih plaža i uvala u Općini Dobrinj